Sveiki produktai · 2014-05-27

Baobablife

Atsiliepimai apie Baobablife

 BaobablifeŠiandien gavau eilinį pasiūlymą užsiimti tinkliniu marketingu. Buvo įdomu išgirsti tik kas per produktas, nes toks verslo pabūdis ne man. O produktas – Baobablife. Šveicarijos firmos produktas, kuris išvalo organizmą ir papildo jį vitaminais, mineralais ir amino rūgštimis, atstato mikroflorą. Veikia lasteles lygmenyje. 4 buteliukų kaina apie 720 litų, o vieno buteliuko užtenka keturiom savaitėms.
Nauji sveiki produktai visada patraukia mano akį todėl paieškojau informacijos apie Baobablife produktą. Ją rasite apačioje. Visgi aprašymai lieka aprašymais, o objektyviausia informacija yra išbandžiusiųjų atsiliepimai. Todėl labai laukčiau jūsų pasisakymų šia tema.

Aprašymas
– Puikus maistas gerosioms žarnyno bakterijoms, suteikiantis joms galimybę „sustiprėti” ir daugintis, vadinasi palaikyti žarnyno balansą (tinkamą žarnyno mikrofloros pusiausvyrą).
– Disbakteriozės profilaktika
– Virškinimo pagerinimas
– Detoksikacija, visiškas viso žarnyno — mūsų organizmo filtro — išvalymas
– Pagerina visų maistinių medžiagų, vitaminų, mineralų, oligo elementų, ypač kalcio ir magnio pasisavinimą organizme, todėl padidėja kaulų tankis ir užtikrinama osteoporozės profilaktika
– Puikiai stiprina imuninę sistemą
– Antioksidantas
– Silpnina alkio pojūtį (suteikia sotumo jausmą), todėl sumažėja apetitas. Dėl šio poveikio ir dėl toksinų šalinimo iš organizmo skatina svorio mažinimą, kai tai reikalinga.
– Mažina cholesterolio lygį.
– Lengvas vidurių laisvinamasis poveikis.
– Padeda išvengti alergijos arba išsivaduoti iš jau esamų alerginių reakcijų.
– Pašalina iš organizmo sunkiuosius metalus ir amoniaką.
– Veiksminga onkologinių susirgimų, ypač tiesiosios žarnos vėžio, profilaktika.
Video