Atsiliepimai / Sveiki produktai · 2016-04-28

herbalife produktai

Ląstelinė mityba ir Herbalife produktai

Ilgus metus trukę tyrimai ir naujausios technologijos padėjo kompanijai Herbalife sukurti produktus atitinkančius žmogaus poreikius. Herbalife produktai sukurti ir gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir augalų.

Ar Herbalife produktai tokie efektyvūs?
Ląstelinės mitybos programa nukreipta spręsti esminę problemą – duoti organizmui tai, ko jam reikia ir tuo pačiu leisti jam daryti tai, ką jis daro geriausiai – pačiam reguliuoti ir pačiam atsistatyti.
Efektyvus maistinių elementų pasisavinimas ir pristatymas, sudarė sąlygas „pajausti skirtumą“. Šis proveržis moksle apie mitybą atvėrė naujas galimybes. Pvz.: kai Jūsų organizmas pradės įsisavinti svarbiausias maistines medžiagas ir pristatinės jas į ląsteles, Jūs pajausite, kaip šie maistiniai elementai keičia Jūsų gyvenimą. Visas procesas prasideda plonajame žarnyne, kurio vidinis paviršius padengtas gaureliais. Per juos į Jūsų organizmą patenka maistinės medžiagos iš maisto ir maisto papildų, kuriuos Jūs naudojate. Tenka apgailestauti, kad dėl daugelio priežasčių, tokių kaip: mitybos pažeidimai, ligos, vaistai, aplinkos užterštumas, rūkymas ir alkoholis, gaureliai pažeidžiami ir veikia ne pilnu pajėgumu. Ilgainiui, gaureliai atrofuojasi ir Jūsų organizmas iš maisto įsisavina vis mažiau ir mažiau maistinių medžiagų. Dėl šios priežasties mūsų organizmas silpsta ir laikui bėgant mes jaučiamės vis blogiau ir blogiau.
Kodėl mes jaučiamės blogiau, o ne geriau?
Kai mūsų organizmas nustoja įsisavinti iš maisto ir maisto papildų maistines medžiagas, mes pradedame valgyti vis daugiau ir daugiau. Kodėl? Kad gauti iš maisto būtiną kiekį maistinių medžiagų. Mes vartojame riebalus ir cukrų, todėl, kad juos organizmas pasisavina lengviausiai. Tačiau mes jaučiame chronišką nuovargį ir išsekimą, nes mūsų organizmas negauna būtinų maistinių medžiagų.
Kadangi gaureliai pažeisti ir nesveiki, mūsų organizmas mano, kad jis badauja, nes negauna maistinių medžiagų, kad išlikti sveikam. Žmonės, norintys sulieknėti, žino tai geriau už kitus. Kai organizmas badauja, jis riebalų nedegina, o juos kaupia. Sulieknėti praktiškai neįmanoma, kadangi organizmas funkcionuoja pagal kaupimo, o ne riebalų deginimo režimą. Ką Jūs bedarytumėte, jis nenori deginti riebalų.
Bet jeigu Jūs ir nenorite mažinti svorio, koncepcija pasilieka ta pati. Jums atrodo, kad Jūs maitinatės teisingai: natūralus maistas, nuriebinti produktai, naudojate vitaminus ir reguliariai sportuojate, pas Jus nuotaikų svyravimai ir chroniškas nuovargis, todėl, kad Jūsų organizmas negauna pakankamai maistinių elementų.
Kokia gi išvada?
Keisdami savo mitybą bei pradėję naudoti mūsų subalansuotos mitybos programą ir įsivesdami tikslinius produktus, Jūs gaunate geriausią galimybę kovoti su šia problema. Kiekvieną dieną naudojant mūsų produktus, Jūsų organizmas pradės atsistatinėti ir palaipsniui grąžins gaureliams sveiką būseną (šis procesas prasideda jau po 24 valandų pradėjus naudoti programą). Vėliau Jūsų organizmas galės įsisavinti ne tik maistines medžiagas iš mūsų produktų, bet ir gyvybiškai svarbius elementus iš maisto, kurį Jūs vartojate. Jau po keleto produktų vartojimo dienų Jūs pajausite skirtumą. Pastebėsite, kad rečiau kaitaliojasi nuotaika, aiškus ir guvus protas, būsite energingesni ir ištvermingesni.
Pradėjus naudoti produktus, Jūs galite būti tikri, kad einate teisinga linkme – sveikatos ir geros savijautos link. Gera savijauta ir puiki išvaizda – subalansuotos ląstelinės mitybos galia. Išbandykite ir suprasite kodėl.