Atsiliepimai · 2018-07-30

Apatite atsiliepimai

Atsiliepimai apie Apatite dantų pastą ir šepetėlius

Mugėje nusipirkau Apatite firmos balinančią dantų pastą ir šepetėlį. Pardavėjai labai išgyrė jų kokybę ir ekologiškumą. Visgi, žmonės norėdami parduoti prekę gali pasakyti bet ką, tad norėčiau išgirsti atsiliepimų tų, kurie naudoja Apatite produkciją. Gal turite ir daugiau kokios nors informacijos apie tai? Ar saugu naudoti? Ar nėra kokių nors kenksmingų medžiagų? Nes kaip žinia produktai, kurie suteikia efektyvų išorinį rezultatą, ne visada yra palankūs mūsų organizmui.

Apie Apatite
Informacijos apie Apatite gamintoją internete praktiškai nepavyko nieko rasti. Tik tiek, kad ant pakuotės parašyta, jog pagaminta Pietų Korėjoje. Daugiau kažko nepavyko rasti ir oficialiame Apatite Lietuvos atstovų puslapyje. Tik trumpą Apatite 7 aprašymą.
Apatite 7 – populiariausia kompanijos dantų pasta

Dėl Apatite 7 sudėtyje esančio hidroksiapatito ir zeolito dantų pasta atstato dantų mikroįtrūkimus ir nepriekaištingai valo dantis, sterilizuoja dantenas.

  • Gaivus burnos kvapas. Skonis – lengvas eukalipto.
  • Natūraliai šviesina ir balina dantis.
  • Atstato dantų mikroįtrūkimus.
  • Sterilizuoja dantenas.

„Apatite 7 %“ dantų pasta gaminama naudojant pažangiausias technologijas. Joje gausu hidroksiapatito, kuris atstato dantų mikroįtrūkimus, ir zeolito, kuris lengvai nuvalo apnašas bei akmenis. Tarpusavyje šios medžiagos gerai sąveikauja, todėl greitai pastebėsite, kaip šviesėja dantys ir gerėja jų būklė. Eukaliptas sterilizuoja dantenas.
Apatite 7 sudėtis: Hidroksiapatitas, zeolitas, D-Sorbitolis, nusodintas kalcio karbonatas, kalcio hidrofosfatas, aminoheksano rūgštis, eukalipto aliejus, šaltmėtės aliejus, mentolis, ksilitolis, glicerinas, išvalytas vanduo.
Hidroksiapatitas – kristalinis kalcio ortofosfato hidroksidas Ca10(PO4)6(OH)2.

  • Grynas hidroksiapatitas yra balti milteliai, netirpūs vandenyje ar vandeniniuose tirpaluose.
  • Hidroksiapatitas – mūsų organizmų kauluose esantis mineralas saugo dantis nuo įbrėžimų.

Tuo tarpu Apatite dantų šepetėliai ypatingi tuom, kad sukurti pagal naujausią technologiją. Oficialiame puslapyje rašomą, kad Apatite dantų šepetėliai yra gaminami su bambuko anglimi ir su aukso dalelėmis.
Taigi, Apatite produkcijos aprašymai jų puslapyje yra pakankamai trumpi ir neišsamūs. Tik skambios frazės, kokie geri yra šie produktai. Mums norėtųsi išsamesnės informacijos ir specialistų komentarų. Ar minėtos medžiagos išties turi tik teigiamos įtakos mūsų burnos higienai. Tad Apatite atsiliepimai yra itin laukiami. Savo komentarą galite palikti šio pranešimo apačioje.