Imuniteto stiprinimas · 2011-12-21

Populiarėja natūralios sultys

Lietuvoje vyrauja pakankamai permainingas, drėgnas, vėjuotas oras, ko pasekoje jei žmogaus imunitetas yra nusilpęs yra didelė tikimybė peršalti ir “pasigauti” infekciją ar virusą. O dar pridėkime stresus, pervargimus ir bendrame rezultate gausime nusilpusį organizmą.
Kad išlikti darbingu ir energingu visus metus, būtina valgyti tokį maistą, kuriame gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų. Dėl didelio gyvenimo tempo kokybiška mityba, ko gero, mažai kas gali pasigirti. Paprasčiau į saują susiberti keletą rūšių susintetintų vitaminų ir juos išgerti.

Tiesa, sintetiniai vitaminai jau nėra tokie populiarūs, kokie buvo prieš keletą metų. Spaudoje pasirodžius straipsniams, jog sintetinių vitaminų pasisavinimas organizme labai menkas, žmonės pradėjo ieškoti kitų vitaminų šaltinių.
Lietuvoje sparčiai populiarėjo įvairios natūralios sultys, tokios kaip Noni, Alavijų, Granatų. Jose gausu vitaminų bei aktyvių medžiagų, kurios teigiamai veikia mūsų organizmą. Tiesa yra ir skeptikų, kurie teigia, kad lietuviams užsienio kraštų vaisiai netinka. O kokia jūsų nuomonė apie minėtas sultis?