Atsiliepimai · 2014-01-30

Sausas badavimas. Atsiliepimai?

sausas-badavimasSausas badavimas – tai toks rėžimas, kai tam tikrą laiką ne tik nieko nevalgoma, bet ir negeriama vandens. Tokio proceso metu rekomenduojama apskritai ne kontaktuoti su vandeniu. Tai yra nesiprausti.

Keletas įdomių faktų apie sausą badavimą
Teigiama, kad savaitė sausojo badavimo savo efektyvumu prilygsta trims savaitėms badavimo su vandeniu.
Sausas badavimas priklausomai nuo žmogaus fizinių savybių, fizinio aktyvumo ir aplinkos sąlygų gali trukti nuo vienos dienos iki dviejų savaičių.
Panaršius internete, aiškėja, kad populiariausias yra 7 dienų badavimas. Tačiau tokiu atveju rekomenduojama, konsultuotis su specialistais ar visą tai ir daryti specialistų priežiūroje. Saugiausia badauti būtų profesionalioje bado klinikoje. Kodėl? Kritiniais drėgmės praradimo atvejais sausas badavimas gali baigtis mirtimi. Tokių atvejų yra pasitaikę.
Internete teko rasti tokį trumpą video šia tema

Būtų labai įdomu išgirsti daugiau nuomonių, atsiliepimų apie sausą badavimą. Visgi, kaip teigiama tai yra efektyvus būdas ne tik apsivalyti savo organizmą nuo įvairių teršalų, tačiau ir pasveikti net ir nuo baisiausių ligų. Todėl kuo daugiau informacijos žinosime šia tema, tuo padarysime mažiau klaidų bei gausime geresnį efektą.