Atsiliepimai · 2015-10-06

paulius jarusevicius

Paulius Jaruševičius – sveikos gyvensenos specialistas

paulius jaruseviciusDaktarai išmano apie ligas, bet ne apie sveikatą ar sveiką gyvenseną. Norint nepapulti į jų rankas, reikia išlikti sąmoningais tiek kalbant apie mitybą, tiek apie fizinį aktyvumą, emocinę, psichologinę būklę. Taip pat reikia nuolat domėtis ir sekti informaciją apie sveikus produktus bei jų vartojimą. Jei neturite tiek laiko ar noro, tuomet galite kreiptis į sveikatos specialistą ir jums per trumpą laiką išdėstys visą esmę, kaip reikia gyventi norint išlikti sveiku.

Vienas tokių sveikos gyvensenos specialistų – Paulius Jaruševičius. Jis nuolat dalyvauja įvairiose TV laidose, o jo straipsniai publikuojami didžiausiuose Lietuvos internetiniuose portaluose bei laikraščiuose.
Paulius Jaruševičius yra Ann Wigmore fondo direktorius, Ann Wigmore gyvo maisto konferencijos organizatorius, Europos gyvensenos medicinos asociacijos ambasadorius Baltijos šalyse ir Ukrainoje. Taip pat jis organizuoja ir įvairius seminarus bei paskaitas, kuriose aptarinėjami visiems mums aktualūs klausimai. Pavyzdžiui:

  • „Pažinkime aplinką ir save. Pradėkime keistis“
  • Kaip pasikeitusi aplinka ir tarpusavio santykiai, lemia mūsų sveikata?
  • Ar galime atlaikyti psichologinę ir cheminę taršą?
  • Kaip išsiugdyti sąmoningumą ir pradėti pokyčius?
  • Kaip rasti savo kelią į ilgą ir kokybišką gyvenimą?