Sveiki produktai · 2015-12-11

Sveiki gėrimai. Keiskite įpročius

sveiki gerimaiDaugelis rytą pradeda tradiciškai – nuo kavos ar arbatos puodelio. Visgi, tai toli gražu ne pats sveikiausias būdas pradėti dieną. Šiame įraše paminėsime kokius gėrimus yra sveikiausia gerti iš ryto bei dienos bėgyje.
Ryte, tik atsikėlus, geriausiai išgerti stiklinę vandens. Tokiu būdu padėsite apsivalyti organizmui. Taip pat į vandenį dar galite įlašinti ir keletą lašų citrinos. Tuomet gausite dar ir C vitamino bei sustiprinsite savo organizmo atsparumą.

Po pusvalandžio būtų labai sveika jei išgertumėte kokteilį iš žalialapių daržovių, tokių kaip špinatai, ir mažai cukraus turinčių vaisių ir uogų, pvz., šilauogių. Paskaninti kokteilį galima kokosų sviestu, kuriame yra daug svarbių maistinių medžiagų ir sveikųjų riebalų rūgščių.
Jei mėgstate gazuotus gėrimus tuomet rekomenduojame gerti arbatą, pagamintą iš arbatos grybo. Šis gėrimas yra natūraliai gazuotas ir stiprina organizmo imunitetą. Taip pat natūraliai gazuotas yra kefyras, kuris tuo pačiu turi ir probiotikų, tad pagerina virškinimą, žarnyno veiklą.