noni sultys

Noni sultys. Atsiliepimai

noni sultysNoni sultys pakankamai brangus malonumas. 1 litro kaina prasideda nuo 40 eurų. Visgi, apie bioaktyvias noni vaisiaus sultis buvau skaitęs išties puikių atsiliepimų, todėl nusprendžiau išbandyti ir aš. Tuo labiau, kad tuo metu turėjau užsisenėjusią sveikatos problemą, kurios niekaip nepavyko išspręsti su įprastiniais vaistais. Eilę metų vargino lėtinis gerklės uždegimas, kuris slopino imunitetą, palaikė pakilusią subfebrilią temperatūrą

Įsigijau keletą butelių Noni Pure sulčių, kurias išgėriau per 3 mėnesius. Po šio laikotarpio pajutau nežymų pagerėjimą. Žinant, jog vartojant cheminius vaistus nejaučiau jokio progreso, todėl nusprendžiau dar papildomai įsigyti Noni sulčių ir tęsti vartojimą. Po pusės metų praktiškai sveikatos problema jau buvo išspręsta. Po tokių gerų rezultatų nusprendžiau dar pratęsti jų gėrimą. Iš viso nenutrūkstamai gėriau 12 mėnesių ir galiu patvirtinti, kad ne tik pilnai išsigydžiau lėtinę ligą, bet ir atstačiau nusilpusį imunitetą.
Noni sultys dažnai įvardijamos, kaip sveikatos eliksyras ar stebuklingos sultys ir aš visiškai pritariu tokiems komentarams bei atsiliepimams. Nes būtent jų vartojimas padėjo išbristi iš prastos savijautos, ligos. Ir nors iš pradžių buvo sunku ryžtis tokiai palyginus nemažai investicijai, tačiau išsamiau paskaičiavus, tai aš kur kas daugiau išleidau pinigu cheminiams vaistams ir negavau jokio rezultato, tik dar labiau užteršiau savo organizmą. Todėl jei kas svarsto ar verta išbandyti Noni sultis galiu drąsiai rekomenduoti, jog tikrai verta.