Odontologija · 2022-08-30

Vingio klinika padės, kai reikalingas danties atkūrimas implantu

Šypsotis norime visi ir stengiamės kuo dažniau tai daryti. Taip ne tik kitus užkrečiame geresne nuotaika, bet ir patys esame žvalesni, geresnės nuotaikos bei mums išsiskiria daug daugiau laimės hormonų. Tad teigiamas šypsenos rezultatas – akivaizdus. Deja, bet visgi taip nutinka, kad dantis prarandame ar jų netenkame. Tai – skaudus išgyvenimas kiekvienam. Bet nėra padėties be išeities ir Jums tikrai mielai padės Vingio klinika. Implantas yra vienas greičiausių būdų atkurti dantis. Pašalinus dantį implanto dėka jis gali būti saugiai įsriegtas. Žinoma, svarbu, kad šį darbą atliktų patyręs specialistas, kuriam Jūs patikėsite savo šypseną, o kartu ir pasitikėjimą savimi bei estetinį grožį. Vingio klinikoje dirba ne vienerius metus specializuojantys profesionalai, kuriems jau ne vienas pilietis patikėtų dantų implantaciją bei kitas procedūras.

Šiuolaiška dantų implantacija yra puiki bei ekonomiška alternatyva nepatogiems išimamiems dantų protezams. Jei ir Jūs netekote savo vieno ar kelių dantų, tai jau dabar galite pasinaudoti šia prarastų dantų atstatymo procedūra. Nors iš pirmo žvilgsnio tai skamba kaip tikrai baisus dantų atstatymo būdas, bet jei žinosite, kaip viskas vyksta, procesas bus aiškesnis ir pasirodys, kad nėra jau taip viskas blogai. Juk svarbiausia – grįžęs pasitikėjimas savimi bei vėl grįžtanti šypsena veide. Atminkite, kad tinkamai prižiūrimi dantų implantai Jums tarnaus visą gyvenimą.

Dantų implantai renkamiesi ir dar dėl kitų, tikrai vertingų savybių:

Komfortas tikriausiai yra pati svarbiausia ir reikalingiausia savybė. Tie protezai, kurie yra tvirtinami ant implantų, nesiliečia prie gomurio, todėl ir nesukelia pykinimo jausmo, kurį neretai patiria pacientai, nešiojantys tradicinius išimamus protezus. Prie tokio tipo protezų Vingio klinikos klientai greitai pripranta. Burnoje yra užtikrinamas natūralių dantų pojūtis.

Tvirta ir stabili fiksacija. Implantuoti dantys nenukrenta ir patikimai laikosi. Tokiu būdu yra pilnai atkuriama kramtymo funkcija.

Ilgalaikis tarnavimas. Maksimaliai sumažinama skilimo tikimybė bei protezų lūžiai. Jums belieka tik džiaugtis plačia šypsena!

Lengva priežiūra. Jum neprireiks jokios ypatingos priežiūros ar brangių valymo priemonių. Vingio klinika įstato tokius protezus, kuriuos lengvai bei nekomplikuotai nuvalysite.