Grožis · 2023-05-19

Profesionalų sukurtos ampulės nuo plaukų slinkimo: susigrąžinkite vešlius plaukus!

kosmetika

Plaukų slinkimas – nemaloni patirtis, su kuria bėgant metams tenka susidurti daugeliui. Prasta mityba, miego trūkumas, natūralus senėjimo procesas ir net ligos – tai tik kelios dažniausios plaukų slinkimo priežastys.

Dalinamės patarimais, kaip kovoti su plaukų netekimu ir atsakome, kodėl ampulės nuo plaukų slinkimo gali būti geriausias sprendimas.

Valgykite papildomai baltymų

Gali būti, kad kiekvieną dieną negaunate pakankamai baltymų ir tai gali turėti įtakos jūsų plaukų augimui. Tai itin svarbu, jei esate veganas ar vegetaras: priklausomai nuo situacijos, Jums gali tekti padidinti suvartojamų baltymų kiekį. Gydytojų teigimu, žmogui reikia nuo 40 iki 60 gramų per dieną.

Baltymai gali būti gaunami su maistu. Jų gausu ankštinėse daržovėse (avinžirniai, pupelės ir pan.), kiaušiniuose, graikiškame jogurte, žuvies produktuose ir t.t.

Vartokite vitaminus

Plaukų slinkimas kartais įspėja apie tam tikrų vitaminų trūkumą. Kreipkitės į gydytojus, kad šie atliktų reikiamus tyrimus ir nustatytų, ar jums netrūksta vitaminų.

Kai kurie vitaminai ir mineralai, tokie kaip vitaminai A, B, C, D, E, cinkas ir geležis, gali turėti įtakos jūsų plaukų augimui. Jeigu nuolat vartosite šiuos vitaminus, galite pasiekti puikių rezultatų!

Tinkamai prižiūrėkite plaukus ir galvos odą

Venkite agresyvių plaukų priežiūros priemonių (pavyzdžiui, plaukų tiesinimo ar garbanojimo žnyplių), nešviesinkite plaukų agresyviais produktais. Ne per dažnai, tačiau reguliariai plaukite plaukus, naudodami kokybišką šampūną ir plaukų balzamą.

Rinkitės patikimas priemones

Norint gerų, greitų ir išliekančių rezultatų kovojant su plaukų praradimu, liaudiški metodai nepadės. Siūlome tik profesionalų patikrintas priemones Jūsų palukų grožiui. Šios ampulės nuo plaukų slinkimo pasižymi net keliomis naudingomis funkcijomis, tokiomis kaip:

  • Pagalba pažeistiems plaukams. Ampulės stiprina nualintus, išsausėjusius, skilinėjančius plaukus, apsaugo juos nuo neigiamo aplinkos poveikio.
  • Plaukų augimo skatinimas. Ampulėse esantys produktai teigiamai stimuliuoja plaukų svogūnėlius ir skatina plaukų augimą bei regeneraciją.
  • Nauda galvos odai. Mūsų siūlomos kokybiškos ampulės nuo plaukų slinkimo gali būti naudojamos įvairių tipų galvos odai: jos nedirgina skalpo odos, apsaugo nuo išsausėjimo, nuo pleiskanų, sudirgimo.

Norint ilgalaikių rezultatų, ampulės nuo plaukų slinkimo turėtų būti naudojamos reguliariai.